Sushi Burrito a Sant Cugat

EL PRIMER SUSHI BURRITO A BARCELONA ARRIBA AMB SUSHI & CAKE

Sushirrito en BarcelonaA Sushi & Cake et portem directament des de Califòrnia el Sushi Burrito: el mix de Sushi i el Burrito. Encara no l’has tastat? El primer Sushi Burrito de Barcelona i Espanya el pots trobar a Sushi & Cake. Un concepte gastronòmic innovador i, sobretot, sa.

El pots menjar  assegut i gaudint dels seus sabors com del take away pel carrer si no disposes de gaire temps. Apostem pel concepte “fast-good”, menjant ràpid si tens pressa però sense renunciar la qualitat i al menjar sa sense que et quedis amb gana!

El Sushi Burrito és un maki gegant, amb l’alga nori que tant el caracteritza, arròs de sushi i amb tots els ingredient deliciosos que pots triar al teu gust. Menja sà a l’estil burrito!

El nostre producte estrella disposa de diferents varietats per tots els gustos, entre els quals pots escollir; el  vegetal, de pollastre, salmó, tonyina o gamba en tempura. I tu, quin prefereixes?

No et quedis sense tastar aquest nou concepte de cuina japonesa que ja està aconseguint una gran quantitat d’adeptes a Barcelona.

A continuació, us deixem els següents enllaços d’una entrevista a Hora Ser Barcelona que ens van fer sobre el Sushi Burrito a Barcelona:

http://www.laflorinata.com/2015/12/cadena-ser-radio-barcelona-el.html

http://es.paperblog.com/cadena-ser-radio-barcelona-el-sushirrito-llega-a-barcelona-de-la-mano-de-sushi-cake-3493607/